öko

Näitan kõiki 5 tulemust

Speick MADE by SPEICK Arzt seep 100 gr

Speick MADE by SPEICK Arzt seep 100 gr. 100% taimeõliseep tihedaks ja tõhusaks igapäevaseks kätepesuks. Peene aroomiga, sisaldab looduslikku vaha ja mesilasvaha. Käed on pehmed ja siidised. Optimaalne kaitse kuivamise eest. Sisaldab Kõrg-Alpidest pärineva speik- (Valeriana celtica) taimeekstrakti, mis mõjub harmoniseerivalt ja pakub ainuomast vürtsikat lõhnaelamust. Keskkonnasõbralike värvidega trükitud FSC-sertifikaadiga paberist kokkupandav karp. Optimaalseks ringlussevõtuks visake voltimiskast vanapaberisse. Sertifitseeritud looduskosmeetika (COSMOS): vaba lõhna-, värv-, silikooni-, parabeeni- ja mineraalõlidest. 99,4% looduslik päritolu koguarvust. Gluteeni- ja laktoosivaba. Dermatoloogiliselt ja allergoloogiliselt testitud.

 

2.90

Speick MADE by SPEICK Arzt seep sensitive, 100 gr.

Speick MADE by SPEICK Arzt seep sensitive, 100 gr. Tundlikule nahale. 100% taimeõliseep tihedaks ja tõhusaks igapäevaseks kätepesuks. Peene aroomiga, sisaldab looduslikku vaha ja mesilasvaha. Käed on pehmed ja siidised. Optimaalne kaitse kuivamise eest. Sisaldab Kõrg-Alpidest pärineva speik- (Valeriana celtica) taimeekstrakti, mis mõjub harmoniseerivalt ja pakub ainuomast vürtsikat lõhnaelamust. Keskkonnasõbralike värvidega trükitud FSC-sertifikaadiga paberist kokkupandav karp. Optimaalseks ringlussevõtuks visake voltimiskast vanapaberisse. Sertifitseeritud looduskosmeetika (COSMOS): vaba lõhna-, värv-, silikooni-, parabeeni- ja mineraalõlidest. 99,4% looduslik päritolu koguarvust. Gluteeni- ja laktoosivaba. Dermatoloogiliselt ja allergoloogiliselt testitud.

3.10

Speick MADE by SPEICK Arzt vedel seep käte pesuks, 300ml

Speick MADE by SPEICK Arzt vedel seep käte pesuks, 300ml. 100% taimeõliseep tihedaks ja tõhusaks igapäevaseks kätepesuks. Peene aroomiga, sisaldab vahakreemi ja koore ekstrakti. Käed on pehmed ja siidised. Optimaalne kaitse kuivamise eest.Sisaldab Kõrg-Alpidest pärineva speik- (Valeriana celtica) taimeekstrakti, mis mõjub harmoniseerivalt ja pakub ainuomast vürtsikat lõhnaelamust. Dermatoloogiliselt ja allergoloogiliselt testitud.Ei sisalda sünteetilisi konservante, värv- ega lõhnaaineid.

10.50

Speick THERMAL SENSITIVE käe- ja küünepalsam 75 ml

Speick THERMAL SENSITIVE käe- ja küünepalsam, 75ml. BDIH-sertifikaadiga looduslik kosmeetikum. Kaua kestva niisutuse ja kaitsva toimega palsam sisaldab Schlangenbadi kuumaveeallika ränirikast vett, ainulaadset Spirulina platensis vetika ekstrakti, mis on E vitamiini ja karotiini rikas ning efektiivne antioksüdant. Stimuleerib immuunsüsteemi, pakkudes naharakkudele kaitset nende muundumise ja enneaegse vananemise eest. Sisaldab orgaanilist aloe vera geeli, vitamiin F ja kameeliaõli takistavad naha kuivamist ja annavad kestva pehmuse ka küüntele ja küünenahale. Sisaldab ka Kõrg-Alpidest pärinevat speik- (Valeriana celtica) taimeekstrakti. Pakend: valmistatud taastuvatest toorainetest. Toru valmistatud 90% BIO PE-st, kork PP-st. Võrreldes tavalise PE-ga, põhjustab BIO PE selle tootmisel vähem süsinikdioksiidi jäätmeid. Optimaalseks ringlussevõtuks eraldage toru ja kork ning visake ringlussevõetud jäätmetesse.

11.70

Speick THERMAL SENSITIVE mitsellaar-näovesi, 200 ml.

Speick THERMAL SENSITIVE mitsellaar-näovesi, 200 ml.BDIH-sertifikaadiga looduslik kosmeetikum. Eriti kerge koostisega 100% looduslik toniseeriv näovesi igapäevaseks näonaha puhastamiseks. Näovesi puhastab nahapoorid meigijääkidest ja mustusest, mis nahale päeva jooksul kogunevad, elustades nahka ning muutes selle värskeks. Aloe vera stimuleerib naha funktsioone ja naha loomulikku niisutuse protsessi. Orgaaniline nõiapuu ekstrakt rahustab, taimne glütseriin niisutab ja suhkrupeet kaitseb väliste mõjude eest. Näovesi sisaldab nahka rahusta vaid orgaanilisi taimeekstrakte ja see sobib kasutamiseks ka kõige tundlikuma näonahale. Looduslik Thermal Sensitive näovesi sisaldab Schlangenbadi terviseveeallika räni rikast vett ja ainulaadset Spirulina platensis-vetika (mis on E vitamiini ja karotiini rikas ning efektiivne antioksüdant. Stimuleerib immuunsüsteemi, pakkudes naharakkudele kaitset nende muundumise ja enneaegse vananemise eest) ja speik-ekstrakti. Ränil on väga oluline roll naharaku ainevahetusel muutes naha elastseks. Vetika ekstrakt tugevdab ja kaitseb naha mikrofloorat. Dermatoloogiliselt ja allergoloogiliselt testitud. Eisisalda sünteetilisi konservante, värv- ega lõhnaaineid.

15.00
X