Kätekreemid

Näitan kõiki 3 tulemust

Speick Natural Aktiv käte-ja küünepalsam, 75ml

Speick Natural Aktiv käte ja küünte palsam 50ml Kaua kestva niisutuse ja kaitsva toimega palsami koostises olevad aaloe vera ja argaania õli takistavad naha kuivamist ja annavad kestva pehmuse. Ei sisalda sünteetilisi konservante, värv – ega lõhnaaineid.

11.70

Speick Original kätekreem, 75ml

Speick Original kätekreem, 75ml. Orgaanilise kummeli ja provitamiin B5-ga kergesti imenduv kreem, mis teeb naha elastseks igal aastaajal. Sisaldab ka Kõrg-Alpidest pärinevat speik- (Valeriana celtica) taimeekstrakti.Ei jäta käsi kleepuvaksja rasvaseks. Pakend: valmistatud taastuvatest toorainetest. Toru valmistatud 90% BIO PE-st, kork PP-st. Võrreldes tavalise PE-ga, põhjustab BIO PE selle tootmisel vähem süsinikdioksiidi jäätmeid. Optimaalseks ringlussevõtuks eraldage toru ja kork ning visake ringlussevõetud jäätmetesse.

Sertifitseeritud looduskosmeetika (COSMOS): vaba lõhna-, värv-, silikooni-, parabeeni- ja mineraalõlidest. 99,4% looduslik päritolu koguarvust. Gluteeni- ja laktoosivaba. Dermatoloogiliselt ja allergoloogiliselt testitud. INGREDIENTS: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Myristate, Glycine Soja Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Panthenol, Valeriana Celtica Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Xanthan Gum, Parfum, Caprylyl Glycol, Limonene, Linalool.

9.70

Speick Thermal Sensitive käte ja küünepalsam

Speick Thermal Sensitive käte ja küünte palsam, 50ml.BDIH-sertifikaadiga looduslik kosmeetikum. Kaua kestva niisutuse ja kaitsva toimega palsam sisaldab Schlangenbadi kuumaveeallika ränirikast vett, ainulaadset Spirulina platensis vetika ekstrakti, mis on E vitamiini ja karotiini rikas ning efektiivne antioksüdant. Stimuleerib immuunsüsteemi, pakkudes naharakkudele kaitset nende muundumise ja enneaegse vananemise eest. Sisaldab orgaanilist aloe vera geeli, vitamiin Fjakameeliaõli takistavad naha kuivamist ja annavad kestva pehmuse ka küüntele ja küünenahale. Sisaldab ka Kõrg-Alpidest pärinevat speik- (Valeriana celtica) taimeekstrakti.Dermatoloogiliselt ja allergoloogiliselt testitud.Ei sisalda sünteetilisi konservante, värv – ega lõhnaaineid.INGREDIENTS Aqua Glycine Soja Oil Glycerin Alcohol Aloe Barbadensis Leaf Juice Glyceryl Stearate SE Coco-Caprylate Sorbitol Betaine

Camellia Oleifera Seed Oil Caprylic/Capric Triglyceride Valeriana Celtica Extract Alaria Esculenta Extract Linoleic Acid Linolenic Acid Beta Vulgaris (Beet) Root Extract Hydrolyzed Corn Starch Phragmites Kharka Extract Poria Cocos Extract Rosmarinus Officinalis Extract Tocopherol Glucose Mannitol Xanthan Gum Parfum Citral, Geraniol, Limonene, Linalool.

11.70
X