Kirjeldus

Speick Thermal Sensitive intensiivne öökreem, 50ml.BDIH-sertifikaadiga looduslik kosmeetikum.100% looduslik ja orgaaniline öökreem on rikkalikult toitev näokreem, mis stimuleerib nahafunktsioone ja soodustab naha uuenemist. Kreem loob värske energia ja sära näole ning jätab naha siidiselt pehmeks. Orgaaniline aloe vera niisutab näonahka ja orgaaniline sheavõi on toitvaks lisandiks. Orgaaniline kameelia õli kaitseb näonahka väliste mõjude eest. Thermal Sensitive öökreem sisaldab Schlangenbadi terviseveeallika ränirikast vett, ainulaadset Spirulina platensis- vetika-(mis E vitamiini ja karotiini rikas ning efektiivne antioksüdant. Stimuleerib immuunsüsteemi, pakkudes naharakkudele kaitset nende muundumise ja enneaegse vananemise eest) kui ka orgaanilist speik- ja rosmariini ekstrakti. Ränil on väga oluline roll naharaku ainevahetusel muutes naha elastseks. Vetika ekstrakt tugevdab ja kaitseb naha mikrofloorat reguleerides naha niiskuse tasakaalu. Speik- ekstrakt ja aloe vera geelil on nahka rahustav toime. Toitev kreem reguleerib näonahka terve öö ja jätab mõnusa tunde. Ideaalne ka rikkalikuks päevakreemiks. Loodusliku ennetava päikesekaitsega. Pakend: FSC-sertifikaadiga paberist kokkupandav karp, trükitud keskkonnasõbralike värvidega. Alumiiniumtoru PP sulguriga. Optimaalseks ringlussevõtuks eraldage toru ja kork ning visake ringlussevõetud jäätmetesse. Visake kokkupandav kast vanapaberisse.

Sertifitseeritud looduskosmeetika (COSMOS): vaba lõhna-, värv-, silikooni-, parabeeni- ja mineraalõlidest. 99,5% looduslik päritolu koguarvust. Gluteeni- ja laktoosivaba. Dermatoloogiliselt ja allergoloogiliselt testitud.

INGREDIENTS: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Butyrospermum Parkii Butter, Betaine, Sorbitol, Zinc Sulfate, Hydrogenated Vegetable Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Valeriana Celtica Extract, Alaria Esculenta Extract, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Glucose, Rosmarinus Officinalis Extract, Mannitol, Glyceryl Caprylate, Magnesium Sulfate, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool.

X